Voor we vertrekken!
1 september 2025 - Eefde, Nederland
Wie zijn we? Raymond en Dorien en Bonne en Hedi
Al een hele tijd zijn we bezig met het plannen van onze vakantie, welke route, waar overnachten, welke toeristische attracties, welke folkloristische attracties (waar over later tijdens de vakantie meer) enz. enz. We vertrekken op vrijdag 5 september a.s. en eindigen op 21 september a.s. op camping Valdrome Soleil. Dus 16 dagen door Duitsland, waarbij we onderweg diverse steden zullen bezoeken. De route die we hebben vastgelegd gaat ondermeer ook door Oostenrijk, Italië en eindigt in Frankrijk.
We leggen graag zo af en toe een kaartje, en nou heb ik het over de periode november ‘24 tot heden september ‘25. We spelen het bekende kaartspel “zwikken”. Het leek ons een goed idee om te gaan kaarten om geld*, maar op zo’n manier dat alle winst / verlies van iedereen in een gezamenlijke “kaartpot” wordt opgespaard. Dat leverde tot nu toe een aardig potje op. We beginnen dus met een aardig startkapitaal. (NB wil je uitleg over hoe het ‘zwikken’ gespeeld moet worden, schiet ons daarover gerust een keertje aan, we leggen het graag aan je uit) (*geld: uiteraard vals geld - omgerekend naar de juiste valuta)
Omdat we van ‘gestructureerd’ op vakantie gaan houden, liggen de grote lijnen vast en tevens al behoorlijk wat accommodaties. (Zie foto’s) Het is zelfs al zo dat ik voor zaterdag 6 september a.s. al 4 E-Bikes heb gereserveerd, waarmee we vanuit onze eerste ‘stop-plaats’ Bruttig-Franklin, langs de Moezel naar Cochem fietsen. We zijn zeer benieuwd hoe het 1e gereserveerde hotel “Zum guten Onkel” er uit zal zien. Aan de naam kan het volgens mij niet liggen 😉
Rene:1 september 2025Dat wordt weer een heel avontuur. Heel veel plezier met z’n allen🇳🇱👏🏻🏆👊🏻
Dorien:1 september 2025Bonne ooit moet je nog eens een boek gaan schrijven !!!! Het maakt niet uit waar over maar het wordt een bestseller
Bonne:1 september 2025Ha ha, de lat niet te hoog leggen, 😉