Maandag 30 september
30 september 2024 - Porto Torres, Italië
Nadat iedereen vanochtend zijn oksels, oren, tenen, haren en wat er nog meer gewassen moest 😳 Hebben we ontbeten de koffers en tassen ingepakt. Alles paste nog in de auto gelukkig dus niets kan een goede terugreis in de weg staan. Via een kronkelige weg, wel mooi trouwens, eerste stop in Tempio voor een kop koffie. Jo sloeg de koffie over was een beetje misselijk van het gedraai. Volgende stop is in Porto Torres, een pizza eten. Nadat we eerst de verkeerde kant op waren gelopen, een leuk restaurantje op een plein. Allemaal een ‘gewone’ pizza met niet teveel bombarie, maar Jo dacht aan een Pizza Pony??? Uiteindelijk waren de pizza’s niet echt top, sterker nog, de minste die we op Sardinië hebben gegeten. 🍕 om 14:45 uur zijn we klaar met de pizza’s, nog tot 17:00 uur overbruggen. We hebben wel de overtocht gereserveerd 4 personen en de auto, maar nog geen hut om te slapen. We gaan het zien, misschien slapen we in een bioscoop stoel. Nu is het half 7 de boot gaat bijna vertrekken, Jo en Hedi zijn direct nadat we de boot opreden, naar het ‘boeking-kantoor’ gegaan. Nog geen hut vrij…. Spannend. Vanavond/ vannacht in 13 uren terug naar Toulon, in Frankrijk. Morgen een volgende reislogger 🫣
- Willem: ik lees het nu pas Bonne,…
- Bonne: Nee, niet echt opgevallen…
- Rene: Geen honden, katten of iets…
- Rene: Top kerel
- Bo van Pul: Super gedaan Bonne